ALA 2024: Language Awareness, Education & Power

Sonntag 07 Jul24Mittwoch 10 Jul
10:00 Uhr

Die 17. Internationale Konferenz der Association for Language Awareness mit dem Titel "Language Awareness, Education, and Power" findet vom 7. bis 10. Juli 2024 an der Pädagogischen Hochschule Karlsruhe statt.

Deadline für die Einreichung von Abstracts ist der 26. Januar 2024.

Weitere Informationen sowie das vorläufige Konferenzprogramm finden Sie unter https://ph-ka.de/ala2024. Wir freuen uns auf Ihre Beiträge!

The ALA 2024 conference will offer symposia, workshops, roundtables, paper presentations, and poster presentations and accept proposals related to Language, Education, and Power in the following areas:

• Language Awareness in Language Education,
  • Teaching and Learning Language Awareness and Global Citizenship: Language Awareness in Political Institutions and Democratic Decision-Making Processes,
  • Language Awareness and the Media: Language Awareness in the Digital World,
  • Language Awareness and the Workplace: Language Awareness in Business, Marketing and Health Care,
  • Language Awareness, Media, and Artificial Intelligence,
  • Critical Language Awareness and Language Awareness and Decoloniality